Thursday, July 24, 2014

Kenip seeds

hot and dry week of weather here at Fauche. 

Please continue to pray for rain. 
School, book translation, high school transcript creation and reading fill most of our days. 
Anna rejoices with the start of kenip season. 

Due to a suggestion from Cory she embarked on an experiment to cook the kenip seeds into a tasty treat. 
 
Success encouraged Dad to promise to buy larger quantities of these delicious fruits and plant some trees. 

The seed makes up the majority of these small fruits. 

While we'd not heard of folks eating the seeds, Anna reports that some of our neighbors do. 

Her friends tried some of her roasted seeds but were not impressed with her efforts. 

We thought the hot roasted and salted seeds tasty. 
I'm currently trying out a new online editing program! I want to make sure that Eli's paperwork for college contains no errors. 

I'm also rejoicing that Cory recently discovered how to program my phone to turn its self off and on. 

No more forgetting to turn my phone on every morning. 

We bought this phone seven years ago next month. 

Pastors from the National committee and from around the District arrived yesterday for this year's conference.

 A bucket of bananas went down to the kitchen for their breakfasts as well as jackfruit.   

1 comment:

Missus Wookie said...

That is a big seed - glad they are tasty.